Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Rauma VGS > Utdanningstilbud > Yrkesfag > Teknikk og industriell produksjon > Vg1 Teknikk og industriell produksjon

Vg1 Teknikk og industriell produksjon

NB: Vi anbefaler ikke datamaskiner uten Windows som elevmaskiner på Vg1 Teknikk og industriell produksjon. Årsaken til det er at tegneprogrammet Solidworks brukes og dette ikke kan installeres på OSX eller Linux.

Sveising

Teknikk og industriell produksjon danner grunnlaget for utdanning til yrker innen bl.a. teknisk industri, skipsindustri, bilindustri og prosessindustri. VG1 teknikk og industriell produksjon gir mulighet for nesten 100 ulike yrker.

Elevene har mye praktisk opplæring gjennom skoleåret. Grunnleggende maskinkunnskap, sveising, tegning, 3D printing, HMS og materialkunnskap er noe av temaene de er innom. I tillegg har de prosjekt som de skal løse over et lengre tidsrom – for eksempel planlegge, tegne og produsere en tømmerhenger.

Ole Tommy Ødegård
Avdelingsleder